Krónika kereső

Májusfa az Iskola előtt

Szerző:

Április 29-én reggel az általános iskola nyolcadikosai hagyományteremtő céllal májusfát állítottak az iskola épülete előtti kis füves területen. Jó pár éve nem állt májusfa a faluban, végre újra gyönyörködhetünk a vidám látványban. A fiatalok színes szalagokra írták a kívánságaikat, ezzel díszítve a fát. A hagyományoknak megfelelően táncoltak is a fa körül, egyelőre még nem kitáncolva a fát, hiszen a kis fácska még állni fog, hirdetve a fiatalok erejét, a tavasz szépségét.

A kívánságokat olvasva, összeszorulhat a szívünk. A fiatalok számtalan színes papírcsíkon kívántak békét a világnak. Egészséget családtagoknak, gyógyulást a betegeknek. Szeretetet, örömet, jó barátokat! Olvasgatva mindezeket, azt kívánjuk, bárcsak minden kívánság teljesülne!

A fotókat a Nagykovácsi Általános Iskola facebook oldaláról emeltük át. A fotók: Kakuk Emília, Tinkó Szilvia és Veres Ildikó munkái.

Related Entries

„Vadonatúj régiségek”, érdekességek Nagykovácsiból, Nagykovácsiról. Érdekli a falu helyismerete, helytörténete? Akkor jó helyen jár, jó böngészést! Köszöntjük a Nagykovácsi Krónika oldalán.

Elérhetőség:

furulyaskatalin@nagykovacsi.hu

Nagykovácsi emlékképek

Nagykovácsi Anno

Nagykovácsi Krónika 1968. május 1.

Itthon vagy! – Nagykovácsi

5 éves a Pékdomb!

Archívum