Családi ünnepek, emlékezés

Tokody Zoltán gyászjelentése

A megemlékezés virágai Tokody Zoltán temetésén

Virágok, koszorúk Tokody Zoltán temetésén

Tokody Zoltán
(1950-2017)

2017. június 17-én végső búcsút vettünk Tokody Zoltántól. Tokody Zoltán 1981-től 1990-ig volt Nagykovácsi tanácselnöke, a falu vezetője. Négy gyermeke, unokái, felesége Tokody Marika (óvónéni) rokonok, barátok, ismerősök kísérték el utolsó útjára. A szertartás emlékező beszédében is kiemelték, Tokody Zoltán életének minden szakaszában, pályájának minden állomásán igazi közösségi ember volt, akire mindig számíthattak a közösség tagjai. A gyermekek fájó szívvel emlékeztek a váratlanul és nagyon korán elhunyt Édesapára, akire még annyi feladat várt volna családon belül és azon túl is. Őszinte részvétünk a családnak! Emlékét kegyelettel megőrizzük.

Cikk megosztása

Nincs hozzászólás »

Dr. Schmidt Imréné gyászjelentése

 

2017. február 18-án végső nyugalomra helyezték Dr. Schmidt Imréné született Bárdossy Ilona földi hamvait a Nagykovácsi temetőben. Életének 96. évében tért meg a Teremtőhöz. 70 esztendeig volt Nagykovácsi lakója. Dr. Schmidt Imrét 1957-ben az 56-os forradalomban vállalt szerepe miatt letartóztatták, másodfokon tíz évre ítélték. Ilona a férj, családapa szabadulásáig a négy gyermeket nevelve a családot szeretettel, töretlen hittel, türelemmel tartotta össze. Mindvégig megteremtve azt a nélkülözhetetlen, szilárd alapot, amelyre a a legnehezebb időkben is mindenki támaszkodni tudott. Példaértékű élete emlékét tisztelettel megőrizzük. Isten nyugosztalja!
A több országból összegyűlt gyászoló család a temetés után együtt emlékezett az 56-os Büszkeségponton.

A Schmidt-család sírköve a koszorúkkal

Dr. Schmidt Imréné temetése után a család az 56-os Büszkeségpont Dr. Schmidt Imre kiállításán emlékezett

Cikk megosztása

Nincs hozzászólás »

Cserháti Ica Óvónéni gyászjelentése

Cserháti Imréné, Ica Óvónéni temetése a Nagykovácsi temetőben 2016. december 17-én volt. Ica néni 1949-ben érkezett a faluba, majd 37 éven át volt a község szeretett és megbecsült óvónője. Alakja, személyisége Nagykovácsi legendái közé íródott. Isten nyugosztalja, emlékét kegyelettel és nagy szeretettel megőrizzük.

Cserháti Ica Óvónéni temetése

A hála és a megemlékezés virágai

 

Cikk megosztása

Nincs hozzászólás »