Krónika kereső

Varázskastély Családi Fesztivál 2017. június 3-4.

Szerző:

Az idén még a tavalyinál is sikeresebb volt a Varázskastély Családi fesztivál a Tisza-kastély parkjában. A programok összeállításánál  hagyományosan a gyerekek, a családok kerültek fókuszba. Óriás játékok, vizes attrakciók, bemutatók, tűzoltó ügyességi játékok, játszóházak, kézműves foglalkozások várták a gyerekeket és a szüleiket. A helyi állatvédők munkáját is megismerhették az érdeklődök. Állatsimogató működött, pónizni, kocsizni is lehetett mind a két nap.

A szombati főzőversenyre a csapatok teljes erőbedobással készültek, a Boszorkánykonyha a produkció teljes arculatát is megtervezte. A hozzáértő zsűri idén a Kékharisnya Könyvklub csapatának adta az első díjat.

A színpadon és a fűben is mindkét nap helyi sztárfellépőket és az országos sztárokat  is csodálhattuk. A Krónika képes archívumába bekerült a két nap teljes programja, a hívogató plakátok is. Minden fellépő megörökítése szinte lehetetlen lenne, de minden műsorszámról igyekeztünk fotót csatolni.

A szombati nap délutánján Szandi lépett fel, a vasárnapi utolsó fellépő a Csík zenekar volt. A riogató, többször eleredő eső sem zavarta szét a “teltházas” publikumot.

Szakadatlan rótta a köröket a Mesevonat is.  Mindenféle finom lakoma, italok vártak a pihenőkre, felfrissülőkre várva.

Végre, aki szerette volna, alkalma adódott egy-egy jó beszélgetésre, rég nem látott ismerőseinkkel, barátainkkal találkozhattunk.

A szombati napról az M1 is tudósított. http://(forrás MTVA – http://www.mediaklikk.hu/…/hirado-m1-1930-2017-06-03-i-adas/)

https://www.facebook.com/groups/173480806005215/search/?query=Var%C3%A1zskast%C3%A9ly

 

„Vadonatúj régiségek”, érdekességek Nagykovácsiból, Nagykovácsiról. Érdekli a falu helyismerete, helytörténete? Akkor jó helyen jár, jó böngészést! Köszöntjük a Nagykovácsi Krónika oldalán.

Elérhetőség:

furulyaskatalin@nagykovacsi.hu

Nagykovácsi emlékképek

Nagykovácsi Anno

Nagykovácsi Krónika 1968. május 1.

Itthon vagy! – Nagykovácsi

5 éves a Pékdomb!