Krónika kereső

Pedagógusnap Nagykovácsiban 2018.

Szerző:

Idén második alkalommal került megszervezésre közös pedagógusnap Nagykovácsiban. Meghívott kaptak az Önkormányzat oktatási-nevelési intézményeinek dolgozói, mindazok, akik a települési bölcsődében, óvodákban, az általános iskolában nevelik, oktatják, szeretik, ellátják gyermekeinket.

Az ünnepi alkalmon bemutatták az 1.a osztály Barangolás Meseországban című produkcióját. A gyerekek jó humorral és kitűnő karakterformálásokkal gazdag darabjának nagy sikere volt. A színdarabot Patócs Edit tanította be a gyerekeknek. A darabot a Varázskastély nagyszínpadán is bemutatták, ott is learatva a jogos elismerést, nagy tapsot.

Az 1. a előadása Pedagógusnapon

Barangolás Meseországban az 1. a osztály előadása Pedagógusnapon

Hófehérke ébredj fel! Az 1.a előadása Pedagógusnapon 2018.

A Nagykovácsi Kamarakórus előadásában kórusművek köszöntötték a pedagógusokat. A Kamarakórus ebben a felállásban az Adventi Vasárnapokon lépett fel először. A Kórus a Nagykovácsi Öregiskolában próbál, a mindig soron következő fellépésre, produkcióra készülve. A próbák fellépések előtt rendszeresek, hetente kétszer énekelnek együtt a tagok Diószeghy Tünde szervezésében. A kórust Kriesch Katalin karnagy vezeti. A most fellépő tagok: Kriesch Katalin, Keller Ágnes, Bátori Erika, Diószeghy Tünde, Fazekas Ágnes, Farkas Gabriella, Hudák Zsuzsanna, Vekerdi Mónika, Szelényi Nóra.

A Kamarakórus előadása a Pedagógusnapon 2018.

Kiszelné Mohos Katalin polgármester asszony köszöntötte a pedagógusokat, méltatva munkájukat, megköszönve az egész éves tevékenységüket. Trencsényi Lászlónét, Klári óvónénit 80 éves születésnapja alkalmából kiemelten üdvözölte. Karczewicz Ágnes óvónő idén, szakmai pályafutásának negyvenedik évében Brunszvik Teréz-díjat kapott, amit a Pesti Vigadóban vehetett át  Kásler Miklós miniszter úrtól és Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős helyettes államtitkár úrtól, akik   az oktatási-nevelési területen végzett kiemelkedő munkáért járó legmagasabb kitüntetéseket adták át. Kiszelné Mohos Katalin köszöntőjében gratulációját fejezte ki Karczewicz Ágnesnek.

Karczewicz Ágnes Brunszvik-díjas óvónő

A köszöntések után elkészült a közös csoportkép, majd az ünnepséget a pedagógusok tiszteletére tartott fogadás zárta.

Pedagógusnapi csoportkép 2018.

„Vadonatúj régiségek”, érdekességek Nagykovácsiból, Nagykovácsiról. Érdekli a falu helyismerete, helytörténete? Akkor jó helyen jár, jó böngészést! Köszöntjük a Nagykovácsi Krónika oldalán.

Elérhetőség:

furulyaskatalin@nagykovacsi.hu

Nagykovácsi emlékképek

Nagykovácsi Anno

Nagykovácsi Krónika 1968. május 1.

Itthon vagy! – Nagykovácsi

5 éves a Pékdomb!

Archívum