Krónika kereső

Varázskastély

Szerző:

2024-ben újra megrendezésre került a Varázskastély Családi Fesztivál. Idén először háromnapos volt a rendezvény. A szervezők a pénteki bemelegítő nappal a fiataloknak, az ifjúságnak szerettek volna kedveskedni Dj-vel, diszkóval.

Az időjárás már az előkészületek alatt nagy nehézségeket okozott, hatalmas esők voltak csütörtökön és pénteken is. Szombaton és vasárnap már csak kisebb esők jöttek közbe, ezek meg sem akasztották a folyamatos programokat.

Rekordszámú főzőcsapat gyújtott a bogrács alá, idén is volt kínai nevezőnk is. 24 csapat nevezett és a 22 érkezett meg. Közel 300 ember főzött-sütött egész délelőtt.

Ezalatt 10 órától indultak a színpadi programok és a játékok a Kastélyparkban. Nagykovácsi gyermekintézményei is kitelepültek (a Lenvirág Bölcsőde, a Kispatak Óvoda, a Szőlőszem magánóvoda és az Általános Iskola is sok érdekes aktivitást kínált, akár csak az Öregiskola sátra.)

A park összes játéka ingyen állt a gyerekek rendelkezésére. Ahogyan nem volt fizetős sem a belépés egyik napon sem. A rendezvény Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata finanszírozásában került megrendezésre.

 

 

Related Entries

„Vadonatúj régiségek”, érdekességek Nagykovácsiból, Nagykovácsiról. Érdekli a falu helyismerete, helytörténete? Akkor jó helyen jár, jó böngészést! Köszöntjük a Nagykovácsi Krónika oldalán.

Elérhetőség:

furulyaskatalin@nagykovacsi.hu

Nagykovácsi emlékképek

Nagykovácsi Anno

Nagykovácsi Krónika 1968. május 1.

Itthon vagy! – Nagykovácsi

5 éves a Pékdomb!

Archívum